مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

بازداشت سارق خودرو‌های روستا‌های اطراف مشهد | اعتراف به ۲۲ فقره سرقت

  • کد خبر: ۲۲۲۴۰۰
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
بازداشت سارق خودرو‌های روستا‌های اطراف مشهد | اعتراف به ۲۲ فقره سرقت
پلیس مشهد، معمای سرقت پراید‌ها از روستا‌های اطراف مشهد را حل کرد.

به گزارش شهرآرانیوز مو لای درز نقشه‌اش نمی‌رفت. او منطقه را مثل کف دستش می‌شناخت. حتی می‌دانست اهالی کدام روستا‌ها خودرو دارند، هر چه بود او خودش ساکن یکی از همین روستا‌ها در شمال شرق مشهد بود. هیچ کس به پرسه‌زنی‌هایش در روستا‌ها شک نمی‌کرد، چون او را یکی از خودشان می‌دانستند و حداقل یکی دوبار پیش‌تر او را دیده بودند.

آنچه اهالی نمی‌دانستند، معتاد بودن این فرد بود و متوجه پرسه‌زنی شیادانه‌اش نمی‌شدند. هیچ کس گمان نمی‌کرد که عامل سرقت‌های اخیر از روستایشان یکی از از اهالی همین منطقه باشد، این موضوع را تنها پلیس مشهد فهمید، آن هم پس از دستگیری متهم و کشف سه پراید سرقتی از چاردیواری مخوفش.

ماجرای سرقت از روستا‌های اطراف مشهد زمانی نگران‌کننده شد که تعدادشان دورقمی شده بود و سرقت چند خودرو پراید نیز به حساسیت این موضوع اضافه کرد. کسی نمی‌دانست دقیقا چه کسی و چگونه این سرقت‌ها را مرتکب می‌شود، زیرا هیچ غریبه‌ای در زمان سرقت‌ها درون روستا‌های محل وقوع جرم تردد نداشته است.

با دستور سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، گروهی از مأموران انتظامی پاسگاه سلطان‌آباد پیگیری این پرونده را آغاز کردند.

سرقت‌های سه‌گانه

بررسی‌ها نشان می‌داد که مال‌باختگان در واقع سه دسته‌اند، تعدادی از آنها خودروهایشان ربوده شده بود و همه‌شان پراید داشتند، دسته دیگر افرادی بودند که مدل خودروهایشان بیشتر پژو بود و سارق یا سارقان قطعات داخلی آنها را ربوده بودند، دسته سوم افرادی بودند که از باغ‌ویلاهایشان لوازمی سرقت شده بود.

این شکایت‌های پی‌در‌پی در حالی به پلیس اعلام شده بود که هیچ دوربین مداربسته‌ای در روستا‌ها نبود تا بتواند سارق را چهره‌زنی کند و سرنخی برای پلیس به جا بگذارد. افسران تجسس پاسگاه سلطان‌آباد با بررسی چندباره اظهارات مال‌باختگان به نکته‌ای کلیدی رسیدند که می‌توانست گره از این پرونده بازکند. تعدادی از شاکیان اعلام کرده بودند که در زمان وقوع سرقت‌ها هیچ غریبه‌ای در روستایشان ندیده‌اند.

یک سرنخ مهم

افسران کارکشته پاسگاه سلطان‌آباد، بعد از برگزاری چندین جلسه و چیدن یافته‌هایشان کنار همدیگر احتمال دادند که با یک سارق بومی روبه‌رو هستند، فردی که بدون نگرانی از لو رفتن به‌راحتی در سطح روستا‌های منطقه رفت‌و آمد می‌کند. مأموران در ادامه احتمال دادند که این فرد نه‌تن‌ها به سطح منطقه اشرافیت دارد، بلکه آن‌قدر باتجربه است که بدون جلب توجه مرتکب سرقت شود.

این فرضیه مأموران را واداشت تا به بانک مجرمان حرفه‌ای مشهد مراجعه کنند و خیلی زود سر و کله یک متهم سابقه‌دار در پرونده پیدا شود. پیگیری‌های بعدی نشان داد که این فرد بعد از تمام‌شدن دوران محکومیت آزاد شده و در یکی از روستا‌های سطح منطقه ساکن است.

اولین کشف مأموران

از آنجا که نمی‌شد بدون هیچ دلیلی این فرد را دستگیر کرد، مأموران گشت نامحسوسی را با لباس شخصی آغاز کردند. بعد از چند روز زیرنظر گرفتن این مظنون، او را درحالی سوار یک خودرو پراید مشاهده کردند که استعلام پلاک خودرو نشان داد که خودرو سرقتی است.

با کشف این سرنخ مهم، مأموران بدون جلب توجه به تعقیب خودرو متهم پرداختند و در یک بزنگاه جلو خودرو او پیچیده و متوقفش کردند. متهم شاکی از رفتار خطرناک دو راننده‌ای که ناگهان جلو او پیچیده بودند، درحالی با اعتراض از خودرو پیاده شد که بلافاصله از سوی مأموران دستگیر شد.

با انتقال متهم به پاسگاه و آغاز بازجویی‌های تخصصی از این فرد، او نتوانست شانه از زیر بار اتهاماتش خالی کند و در ادامه به سرقت خودرو پرایدی که سوارش بود و دو پراید دیگر اعتراف کرد.

ورود به چاردیواری مخوف

تحقیقات میدانی نیز نشان داد که این فرد یک چاردیواری شبیه باغ در یکی از روستا‌ها دارد، مأموران پس از هماهنگی‌های لازم برای بررسی این مکان وارد عمل شدند. با حضور مأموران مشخص شد که این مکان از بیرون شبیه باغ است، اما پس از ورود مشاهده شد که هیچ درختی درون آن نیست و به جای درخت و سبزه قطعات مختلف خودرو‌های سواری و بقایای دو دستگاه پراید درون آن است. در ادامه همچنین لوازم بنایی، باغبانی و مقادیری کابل برق از این چاردیواری مخوف کشف شد.

متهم در بازجویی‌های به عمل آمده تاکنون به ۲۲‌فقره انواع سرقت خودرو، قطعات خودرو و باغ‌ویلا با همدستی یک فرد دیگر اقرار کرد. او همچنین اعلام کرد که لوازم سرقتی را به دو مال‌خر اموال مسروقه می‌فروخته است که به دنبال این اعترافات هر دو مال‌خر شناسایی و دستگیر شدند و مقادیر زیادی اموال مسروقه از مخفیگاه این مال‌خر‌ها کشف شد.

در حالی با شناسایی همدست این سارق، تلاش مأموران برای دستگیری این فرد ادامه دارد که نتایج اولیه پرونده نشان داد استفاده نکردن از تجهیزات ضدسرقت و سهل‌گیری روستاییان درباره حفاظت از خودروهایشان دو عامل اصلی وقوع این سرقت‌ها بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->